Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом І кварталу 2024 року платникам Вінницької ДПІ надано  більше 12 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 18 квітня 2024 о 15:50

Протягом січня-березня 2024 року фахівці Центру обслуговування платників Вінницької ДПІ надали платникам податків 12 тисяч 274 адміністративні послуги. Понад 4118 жителів громади звернулись у податкову, аби отримати картку платника податків або внести до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків.Послугою видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків скористалися понад 1012 осіб.

Працівниками Вінницької ДПІ опрацьовано 174 звернення від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України, оформлено 37 договорів з громадянами на добровільну участь в системі обов’язкового державного соціального страхування, видано 116 довідок про подання декларацій, 17 довідок платникам, що виїзжають на постійне проживання за кордон.  

Протягом 1 кварталу 2024  року оброблено 2842 заяви  СПД на застосування спрощеної системи оподаткування,  надано 2601 витяг з реєстру платників єдиного податку, видано 124 довідки про доходи фізичних осіб – підприємців, зареєстровано 591 книга обліку розрахункових операцій, 415 реєстраторів розрахункових операцій та 78 розрахункових книжок. 

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.