Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчання задля отримання досвіду

, опубліковано 26 квітня 2021 о 10:31

Чергове онлайн-навчання, у рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, проведено фахівцями ГУ ДПС у Вінницькій області. Адже народна мудрість «Краще один раз побачити, аніж сто разів почути», досить гарно демонструє необхідність проведення практичних занять. Оскільки зараз діють певні обмежувальні заходи, пов’язані із поширенням короновірусної хвороби, то навчання відбувалося за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM. Тема навчання: «Загальні правила заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Під час проведення заняття, головний державний податковий інспектор Надія Сташевська допомагала студентам ознайомитися із функціональними можливостями «Електронного кабінету», а заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб Ірина Царук розповіла учасникам навчання про основні положення діючого законодавства щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи. Детально розглянула порядок заповнення декларації тими  категоріями громадян, для кого декларування доходів є обов’язковим. Також зупинилась на нюансах оформлення податкової знижки. Крім того, нагадала учасникам заходу, в який спосіб та терміни можна подати декларацію до податкових органів.

Під час навчання учасники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання згідно тематики онлайн-навчання. Переконані, що отримані знання студенти зможуть використати не лише задля успішної здачі екзаменів, а й в майбутньому – стануть свідомими платниками податків.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»