Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тютюнові вироби без марок акцизного податку знайшли при перевірці вінницькі податківці

опубліковано 16 квітня 2024 о 08:52

Нещодавно спільними контрольно-перевірочними заходами  підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Вінницькій області та працівниками Вінницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області проведено перевірку магазину, що працював у смт. Оратів  Вінницького  району.

В ході проведення фактичної перевірки в продовольчому магазині приватного підприємця, податківцями встановлено факт зберігання партії тютюнових виробів немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка. До того ж в продажу знаходились алкогольні напої та тютюнові вироби необліковані у встановленому законом порядку за місцем їх реалізації.

В результаті перевірки працівниками  Вінницького   районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області партію тютюнових виробів немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка було вилучено та складено протокол про адміністративне правопорушення. Крім того, до порушника будуть  застосовані значні штрафні санкції. А також,  “горе-підприємця” буде позбавлено ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами.