Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За рахунок сплати вінничанами рентної плати до бюджетів у січні-травні 2021 року надійшло 68,3 млн грн

, опубліковано 11 червня 2021 о 11:10

За інформацією ГУ ДПС у Вінницькій області упродовж січня-травня 2021 року платниками податків Вінниччини сплачено до бюджетів всіх рівнів 68,3 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами.

Зокрема, до державного бюджету за цей час надійшло 33,8 млн грн рентної плати. Найбільша сума у цих надходженнях припадає на рентну плату за користування надрами –14,7 млн грн.

Окрім того, до державного бюджету надійшло 9,7 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 9,0 млн грн рентної плати за спеціальне використання води та 0,4 тис. грн рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України.

Разом із тим до спеціального фонду державного бюджету за звітний період було перераховано 8,8 млн грн, у тому числі: 6,8 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 2,0 млн грн рентної плати за спеціальне використання води.

Щодо місцевих бюджетів, то за 5 місяців 2021 року до них надійшло 25,7 млн грн рентної плати, у тому числі: 12,0 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 9,0 млн грн рентної плати за спеціальне використання води; 6,5 млн грн рентної плати за користування надрами.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»