Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччини триває робота, спрямована на детінізацію доходів та підвищення рівня зарплат

, опубліковано 17 серпня 2021 о 14:04

За інформацією Управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Вінницькій області актуальним напрямком діяльності податкових органів залишається робота, спрямована на детінізацію доходів населення, підвищення рівня заробітної плати та збільшення, в результаті цього, надходжень податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску.

З цією метою протягом січня-липня 2021 року на засіданнях комісій, створених спільно з органами місцевої влади, заслухано посадових осіб 73 підприємств та 47 підприємців, якими підвищено рівень заробітної плати.

Крім того, за цей час проводилась індивідуальна роз’яснювальна робота з керівниками підприємств та підприємцями. Протягом січня-липня 2021 року проведено співбесіди з посадовими особами 230 підприємств та 177 підприємцями, якими також підвищено заробітну плату. В результаті підвищення рівня заробітної плати, бюджети усіх рівнів додатково отримали 547,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

На засіданнях робочих груп, створених спільно з органами влади та при державних податкових інспекціях, заслухано 24 суб’єкти господарювання - боржники, якими погашено заборгованість по заробітній платі в сумі 1 867,0 тис. грн., податку на доходи фізичних осіб - в сумі 52,0 тис. гривень.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

Сектор інформаційної взаємодії