Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 22 вересня 2020 о 13:38

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» при Головному управлінні ДПС у Вінницькій області створюється Громадська рада.

25 вересня 2020 року о 10 год. 00 хв., у приміщенні Головного управління ДПС у Вінницькій області за адресою: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Вінницькій області.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Вінницькій області, завершила організаційні та методичні заходи щодо підготовки установчих зборів та сформувала список учасників.

З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підтвердити свою присутність за телефоном 59-23-58 не пізніше 15 години 24 вересня 2020 року.

* Звертаємо увагу, що  в області запроваджено карантин. Тож просимо вжити всіх заходів безпеки (наявність медичної маски обов’язкова). 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів

для  формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Вінницькій області