Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з керівним складом Вендичанської ТГ Могилів-Подільського району

, опубліковано 18 травня 2021 о 16:06

На території Могилів-Подільського району сформовано 7 територіальних громад, окремі з яких  розпочали свою діяльність на базі сільських рад, тому питання   наповнення бюджету та формування податкової бази, вивчення кола платників є новим, актуальним та потребує додаткового вивчення.

З даною метою була організована зустріч в Вендичанській територіальній громаді з її керівником Анатолієм Єфремовим та представниками всіх підрозділів,  задіяних за напрямками, які впливають на забезпечення бюджетних призначень за власними та закріпленими податками та зборами.

На зустрічі уповноваженою особою ГУ ДПС у Вінницькій області Еллою Луцкевич висвітлено питання формування дохідної бази місцевих бюджетів, порядку прийняття ставок місцевих податків та зборів та їх оприлюднення, інвентаризації земель сільськогосподарського призначення. Присутні ознайомились зі змінами в порядку інформування органів місцевого самоврядування через ІТС «Електронний кабінет» в частині надання звітності на запит органу місцевого самоврядування у розрізі платників податків – юридичних осіб, які сплачують податки на відповідній території.

Після інформативної частини зустрічі відбулось спілкування в режимі питання-відповідь за всіма напрямками, які зацікавили керівників структурних підрозділів Вендичанської територіальної громади.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»