Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення боргів по заробітній платі на контролі фахівців Могилів-Подільщини

, опубліковано 28 жовтня 2021 о 15:05

Днями відбулось чергове засідання комісії, створеної РДА з питань стану заборгованості по заробітній платі та єдиному соціальному внеску.

На заході були присутні уповноважені особи ДПС, Пенсійного фонду, служби зайнятості та виконавчої служби. Головне питання, якому було приділено найбільше уваги - заслуховування керівників підприємств-боржників щодо перспектив погашення заборгованісті по заробітній платі до закінчення поточного року.

Така співпраця з представниками органів влади та територіальних громад дає можливість значно розширити базу оподаткування, що в свою чергу впливає на збільшення надходжень до місцевих бюджетів. А це означає, що буде забезпечено виконання річних бюджетних призначень по доходах та витратах і значно покращить рівень життя жителів громад, дасть впевненість у правильному підході до організації діяльності та життя громад. А проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення з питань економічних і соціальних переваг отримання легальних доходів, своєчасності проведення розрахунків по заробітній платі - підвищить свідомість та сумлінність щодо сплати податків.