Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання РРО/ПРРО: платників інформує Тульчинська ДПІ

опубліковано 22 лютого 2022 о 15:38

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області інформує про основні положення Закону України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» щодня розглядаються на зустрічах податківців Тульчинської ДПІ з платниками.

 З 1 січня програмні РРО-реєстратори є обов’язковими для 2-ї та 3-ї груп фізичних осіб-підприємців, які працюють з готівкою.

 З початку 2022 року додалося 136 нових користувачів ПРРО  у Тульчинській та Шпиківській громадах.

Щоденно платникам надаються повноцінні консультації та інформативні матеріали для поглибленного вивчення закону та впровадження його в практичній діяльності.

До уваги платників єдиного податку в ЦОПі  розміщені матеріали щодо застосування РРО/ПРРО, а саме - на стендах та в теці «Новації щодо застосування РРО».

Також платників повідомлено, що безкоштовне програмне рішення для використання суб’єктами господарювання ПРРО, інструкції щодо встановлення та налаштування ПРРО, заповнення форм, роз’яснення для платників, запитання суб’єктів господарювання та відповіді на них розміщено на головній сторінці офіційного веб-порталу ДПС України у спеціальному банері «Програмні РРО» за посиланнями:

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/;

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області