Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги електронного звітування – під час семінару у Гайсинській ДПІ

опубліковано 29 листопада 2022 о 16:16

Працівниками Гайсинської ДПІ Головного управління ДПС у Вінницькій області постійно проводить інформування платників податків щодо переваг електронного звітування, способів подачі електронних звітів, подання звітності через Електронний кабінет платника.

Цього разу під час семінару присутнім нагадали, що в сучасних реаліях особливо актуальним стає безконтактний спосіб взаємодії платників податків та Державної податкової служби.

Подача електронної звітності має багато переваг, зокрема:

- не потрібно витрачати час на відвідування податкової для подання звітності;

- подання звітності у будь-який зручний час;

- перевірка звітності на наявність арифметичних помилок;

- отримання квитанції про доставку звітності.

Одним із таких способів є подання декларацій, податкових звітів засобами телекомунікаційного зв'язку, зокрема через Електронний кабінет платника.

Для подачі звітності через Електронний кабінет платника необхідно отримати електронні цифрові підписи. Безкоштовні ключі надаються в Центрі обслуговування платників Вінницької ДПІ за адресою м. Вінниця, вул. К.Василенка, 21, в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08-30 до 17-00, обідня перерва з 12-30 до 13-00.

Інформацію щодо подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку  можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС України на головній сторінці у розділі «Електронна звітність» за посиланням https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/.

Гайсинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області