Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом 2022 року працівники Центру обслуговування платників Ямпільської ДПІ надали громадянам 3488 адміністративних послуг

опубліковано 10 січня 2023 о 11:41

Серед основних послуг, які надавалися в ЦОП протягом 2022 року: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку.

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 1808 карток.

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 974 громадянам.

Проведено реєстрацію платниками єдиного податку 182 суб’єктів господарювання.

Надано 203 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Зареєстровано 17 реєстраторів розрахункових операцій, 230 розрахункових книжок та 46 книг обліку розрахункових операцій.

У Ямпільській ДПІ звертають увагу, що користуватися електронними сервісами від ДПС можна дистанційно.

Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.