Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу ЦОП Оратівської ДПІ з початку 2023 року

опубліковано 10 березня 2023 о 15:53

Оратівська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області повідомляє про роботу Центру обслуговування платників щодо надання платникам податків адміністративних послуг.

Тож, за січень-лютий 2023 року було надано: роз’яснень у новаціях податкового законодавства, заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, подання звітності платниками податків через Електронний кабінет платника податків, заяв на повернення надмірно сплачених коштів, інших запитів та звернень, розрахунку мінімального податкового зобов’язання. 

З початку 2023 року ЦОПом Оратівської ДПІ надано усних консультацій (проведено звірки з платниками податків юридичних та фізичних осіб-підприємців в кількості 193), надано консультацій по мінімальному податковому зобов’язанню у кількості 57, надано усних консультацій з питань заповнення та подання податкової звітності у кількості 159; 6, 13, 20, 27 лютого 2023 року проводилося засідання виконавчого комітету Оратівської ОТГ, де керівником ДПІ ознайомлено присутніх із поточною роботою ДПІ та нагадано учасникам виконкому про завершення 1 березня кампанії одноразового (добровільного) декларування та основні критерії, по яких подається відповідна декларація, щодо особливостей розрахунку та звітування по мінімальному податковому зобов’язанню.

Проводиться робота із ознайомленням платників щодо новацій у податковому законодавстві шляхом поширення відповідної інформації через місцеві періодичні ЗМІ та шляхом роздачі інформаційних матеріалів (буклетів, брошур) платникам в т. ч. по напрямку РРО/ПРРО, мінімальному податковому зобов’язанню.

Оратівська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області