Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тримаємо стрій на економічному фронті

опубліковано 17 березня 2023 о 16:23

 Днями начальник  Вінницької ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області   Ольга Шагінян взяла участь  в  засіданні виконавчого комітету міськради, де звітували про підсумки виконання бюджету Вінницької міської територіальної громади за минулий рік.

 Так, за звітний період до бюджету громади надійшло понад 5,7 млрд грн. Порівняно з попереднім роком надходження зросли на 16,8 відсотка.  Основна роль у наповненні бюджету належить власним доходам, річний план яких виконано на 106,2 відсотків. 

 Основними бюджетоутворюючими податками загального фонду  місцевого бюджету є: податок на доходи фізичних осіб; єдиний податок; акцизний податок; плата за землю та податок на нерухоме майно. Вони разом закумулювали майже 98 відсотків усіх власних доходів загального фонду.

Такі результати вдалося досягнути завдяки сумлінній сплаті податків бізнесом і громадянами та постійній співпраці органів місцевого самоврядування  з податковою службою в частині забезпечення наповнення місцевих бюджетів. 

Адже виконання завдань з наповнення бюджету забезпечує фінансування оборони країни та соціальні виплати громадянам. Тому тримаємо стрій і активно працюємо на економічному фронті. 

Перемога буде за Україною!