Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Змінили особисті дані? Повідомте про це податкову! 

опубліковано 19 травня 2023 о 16:00

Ямпільська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що у разі зміни даних – місця проживання (податкової адреси), зміна прізвища, імені, по батькові, всі фізичні особи – платники податків зобов'язані протягом місяця подавати контролюючим органам відомості про такі зміни. Про це повідомляє громадян при відвідуванні Центру обслуговування платників старший державний інспектор ДПІ Ольга Вівсяна.

Подати Заяву можна як до Центрів обслуговування платників так і через Електронний кабінет. 

До заяви необхідно долучити копію документа чи сканкопію у разі подання в електронному вигляді, що підтверджує зміни, наприклад, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про зміну імені, паспортні дані і т.д. 

Для чого це потрібно? Завдяки своєчасно внесеній достовірній інформації про фактичні реєстраційні дані фізичних осіб, громадяни у визначений законодавством термін отримають податкові повідомлення – рішення про нараховані суми податків, зокрема, земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та транспортного податку. Відповідно, вони зможуть своєчасно сплатити податки, не порушуючи граничні терміни сплати та уникнути фінансових санкцій. 

Ямпільська ДПІ