Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року у Тульчинській ДПІ надано понад 3,3 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 08 червня 2023 о 16:19

Впродовж п‘яти місяців 2023 року фахівцями  Центру обслуговування платників Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області надано платникам понад 3,3 тис. адміністративні послуги, з них 184 в електронній формі.

Серед основних послуг: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з ДРФО - 1409 та надання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –1366. Також було надано 239 витягів з реєстру платників єдиного податку, 13 витягів з реєстру платників податку на додану вартість та 18 довідок-підтвердження статусу податкового резидента України. Крім цього зареєстровано 131 книгу обліку розрахункових операцій,  27 реєстраторів розрахункових операцій, 87 розрахункових книжок та прийнято 137 заяв щодо реєстрації платника єдиного податку.

Щоденно опрацьовуються відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників.  

Зокрема, за січень-травень було опрацьовано 376 відомостей .

Також у ЦОП надаються інші послуги, зокрема консультації щодо реєстрації підприємницької діяльності, декларування доходів, застосування права на податкову знижку, роз’яснення щодо функціонування електронних сервісів ДПС, тощо. 

Податкові новини та іншу корисну інформацію платники можуть знайти на офіційній сторінці ДПС, у соціальній мережі Facebook та на Telegram - каналі. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області