Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тульчинська ДПІ: З початку року надано понад  5000 адміністративних послуг

опубліковано 12 вересня 2023 о 15:26

Впродовж першого півріччя 2023 року фахівцями Центру обслуговування платників Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області надано платникам 4060 адміністративні послуги,  з них 540 в електронній формі.

Серед основних послуг: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з ДРФО – 2369 та надання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –2104. Також було надано 512 витягів з реєстру платників єдиного податку, 16 витягів з реєстру платників податку на додану вартість та 24 довідки-підтвердження статусу податкового резидента України. Крім цього, зареєстровано 190 книг обліку розрахункових операцій, 46 реєстраторів розрахункових операцій та 96 розрахункових  книжок. 

Щоденно опрацьовуються відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників.  Зокрема, за січень-серпень цього року було опрацьовано 6688 відомостей. 

Також у ЦОП надаються інші послуги, зокрема консультації щодо реєстрації підприємницької діяльності, декларування доходів, застосування права на податкову знижку, роз’яснення щодо МПЗ та функціонування електронних сервісів ДПС тощо. 

Податкові новини та іншу корисну інформацію платники можуть знайти на офіційній сторінці ДПС, у соціальній мережі Facebook та на Telegram - каналі. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області