Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 3 тисячі адмінпослуг отримали платники у Ямпільському ЦОП

опубліковано 21 вересня 2023 о 14:35

З початку 2023 року працівники Центру обслуговування платників Ямпільської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області надали громадянам 2953 адміністративних послуг. 

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку. 

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 1487 карток. 

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 675 громадянам. 

Проведено реєстрацію платниками єдиного податку 170 суб’єктів господарювання. 

Надано 223 витяги з реєстру платників єдиного податку. 

Зареєстровано 54 реєстраторів розрахункових операцій, 238 розрахункових книжок та 66 книг обліку розрахункових операцій. 

Продовжувалась робота з питань застосування норм ЗУ від 30.06.2023р. №3219-ІХ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”, зокрема, до закону про застосування РРО та відновлення з 01.10.2023 року відповідальності за порушення вимог щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій щодо всіх суб'єктів господарювання.