Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу електронних сервісів дізнаються платники Козятинської ДПІ

опубліковано 30 травня 2024 о 14:52

Працівники Козятинської ДПІ постійно звертають увагу платників податків на роботу електронних сервісів ДПС та наголошують на функціонуванні на вебпорталі ДПС розділу “Онлайн-навчання”. Так, у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали. У підрозділі «Податок на додану вартість» розміщено матеріал «До уваги громадських організацій!». У підрозділах «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Плата за землю», «Екологічний податок»  та «Єдиний податок» розміщено матеріал «Постанова КМ України від 30.04.2024 №485 "Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2022 р. №1364"».

Також було проведено інформаційно-роз’яснювальну компанію для платників податків на необхідності дотримання вимог чинного законодавства стосовно забезпечення повноти та своєчасності сплати податків, зборів і платежів, єдиного соціального внеску, а також вжиття заходів з погашення наявної у суб’єктів господарювання заборгованості.

Додатково проінформовано, що переглянути інформацію про стан розрахунків з бюджетом, у т. ч. податковий борг та реквізити для його сплати, можна скориставшись меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету та у мобільному застосунку «Моя податкова», вкладка «Переглянути про стан розрахунків з бюджетом» розділу «Послуги».

Також платники в Електронному кабінеті, чатботі InfoTAX, мобільному застосунку «Моя податкова» отримують повідомлення про податковий борг та необхідність його сплати.