Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 5 місяців 2024 року працівники Центру обслуговування платників Ямпільської ДПІ надали громадянам 2020 адміністративних послуг

опубліковано 07 червня 2024 о 18:16

За 5 місяців 2024 року працівники Центру обслуговування платників Ямпільської ДПІ надали громадянам 2020 адміністративних послуг. 

Серед основних наданих послуг в ЦОП: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору, реєстрація платників єдиного податку. 

Видано платникам податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників 856 картки. 

Видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 531 громадянам. 

Проведено реєстрацію платниками єдиного податку 90 суб’єктів господарювання. 

Надано 115 витягів з реєстру платників єдиного податку. 

Зареєстровано 15 реєстраторів розрахункових операцій, 367 розрахункових книжок та 29 книг обліку розрахункових операцій. 

Проводилася інформаційно-роз'яснювальна робота з питань застосування норм законів України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”, зокрема, до закону про застосування РРО та відновлення з 01.10.2023 року відповідальності за порушення вимог щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій щодо всіх суб’єктів господарювання.

 Надавалися консультації про особливості декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року, про порядок подання річної звітності та переваги подання звітності в електронному вигляді.