Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чи перереєстровувати ПРРО при зміні адреси господарювання відповіли у ЦОП Шаргородської ДПІ

опубліковано 01 липня 2024 о 14:12

Часто при зверненні до Центру обслуговування платників Шаргородської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області підприємці задають питання - чи перереєстровувати ПРРО при зміні адреси господарювання:?

Тож у ході зустрічі з платниками фахівці служби відповідали, що при зміні місцезнаходження, або місця проживання платник податків має перереєструвати ПРРО. Для цього слід подати Заяву про реєстрацію ПРРО за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316605) з позначкою «Перереєстрація». 

При зміні місцезнаходження, або місця проживання, унаслідок яких змінюється і контролюючий орган, в якому платник податків обліковується за основним місцем обліку, протягом двох робочих днів після переведення такого платника на обслуговування до контролюючого органу за новим місцем обліку податківці перереєстровують ПРРО до контролюючого органу за новим основним місцем обліку платника податків.

Також, звертають увагу у ДПС, перед поданням відповідної заяви платник повинен подати інформацію про зміну відомостей про об'єкт оподаткування, тобто повідомлення за формою 20-ОПП.

Шаргородська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області