Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вінницькі податківці пропонують представникам бізнесу та громадянам скористатися перевагами електронних сервісів ДПС

опубліковано 25 липня 2024 о 15:27

У Вінницькій державній податковій інспекції модератори ЦОП надають практичну допомогу платникам податків при отриманні ними адміністративних послуг та роз’ясненні законодавчих новацій.

 Податкова служба реалізовує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності, особливо у такий нелегкий для нас усіх час. Саме тому модератори та працівники ЦОП акцентують свою увагу на комунікації з бізнесом та надання якісних адміністративних послуг. 

Працівники ЦОП звертають увагу, що без візиту до податкової інспекції можна отримати повну інформацію щодо нарахованих та сплачених податків, перевірити стан розрахунків із бюджетом, подати звіти чи отримати необхідну довідкову інформацію в онлайн-режимі через Електронний кабінет або мобільний додаток «Моя податкова». Консультанти  3 залу наочно демонструють можливості вказаних сервісів та  радо навчають бажаючих платників ними користуватися. 

Крім того, за рахунок оновлення і модернізації програмно-апаратного комплексу Контакт-центру ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників (далі – ЦОП) – Електронну чергу. Платники податків мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС, щоб здійснити попередній запис до ЦОП та обрати необхідну адміністративну послугу. 

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області