Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тільки у вересні податкова служба Вінниччини надала 17,7 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 23 жовтня 2019 о 15:43

Протягом вересня 2019 року Головним управлінням ДПС у Вінницькій області та його територіальними органами було надано 17,7 тисяч адміністративних послуг.

Найчастіше запитуваною, залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у вересні 2019 року надано 7,2 тис. таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг всього у вересні 2019 року надано 1,7 тис. та 1,2 тис. відповідно.

Нагадаємо, що нині на Вінниччині функціонують 24 Центри обслуговування платників, де від фахівців податкової служби регіону можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги.  З їхнім місцем розташування та графіком роботи, можна дізнатись за гіперпосиланням https://vin.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області