Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обласні очільники Вінниччини «кавували» з підприємцями

опубліковано 10 грудня 2019 о 12:02

Вчора за ініціативи Спілки підприємців «СТІНА» відбулось неформальне, за чашкою кави, спілкування обласного керівництва Вінницької ОДА з представниками бізнесу.

Окрім губернатора Вінниччини Владислава Скальського, у зустрічі в ролі експертів взяли участь перший заступник начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталія Заболотна, голова регіональної ради підприємців при облдержадміністрації, голова правління Спілки підприємців «СТІНА»  Олександр Печалін та бізнес-омбудсмен Вінницької області Ігор Швець. 

Розпочинаючи зустріч, очільник області зазначив про важливість обговорення актуальних питань, що турбують підприємців Вінницької області та зауважив про всіляку підтримку та сприяння з боку влади для їх вирішення.

У свою чергу Олег Мартинюк відповів на питання, що хвилювали підприємців – питання звітності та сплати податків, новації у застосуванні РРО та запровадження програмних реєстраторів.

Під час розмови з представниками влади йшлося також і про підтримку соціального підприємництва, і про підвищення конкурентної спроможності підприємств в ОТГ, а також про пошук партнерів для виходу на ринки країн Близького Сходу.

Підсумовуючи спілкування за чашкою кави Владислав Скальський зазначив, що підтримка бізнесу є першочерговим завданням влади, а конструктивний та відкритий діалог сприятиме кращому розумінню хвилюючих питань бізнесу.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області