Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччині активізувались фіктивні податківці!

опубліковано 07 лютого 2020 о 16:28

Останнім часом до відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Вінницькій області надходять повідомлення про спроби вчинення шахрайських дій невідомими громадянами під виглядом або від імені співробітників чи керівників податкової служби Вінницької області. Фіктивні податківці телефонують до суб’єктів господарської діяльності, а деякі не бояться і  навіть особисто звертаються до суб’єктів господарювання з  метою протиправного заволодіння їхніми коштами.

Проте час від часу вони міняють мету таких звернень: то пропонують свої послуги за винагороду, а нещодавно, завітавши до торговельної точки, вимагали кошти для перевіряючих зі столиці. У підрозділі зауважують, що подібні випадки траплялися і в попередні роки, хоча схеми шахрайства були дещо іншими. Адже для заволодіння чужими коштами, шахраї постійно вдосконалюються.

Тож, шановні платники, будьте пильними та обачними! Якщо ви стали свідками таких шахрайських чи провокацій дій, не стійте осторонь і зверніться до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області за номером телефону (0432) 59-23-50.

ГУ ДПС у Вінницькій області