Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реальні надходження на противагу дискредитації

, опубліковано 11 лютого 2020 о 15:32

Всім відомий факт, що задля забезпечення виплат вчителям, лікарям та іншим працівникам бюджетної сфери потрібні кошти. Саме Державна податкова служба України стоїть на захисті економічних інтересів держави. Її працівники дбають про своєчасне наповнення бюджету, в тому числі і фахівці ГУ ДПС у Вінницькій області. Так 2019 рік їм вдалося завершити із 100 відсотковим виконанням прогнозованих показників. Завдяки чому до зведеного бюджету забезпечено майже 16 млрд грн надходжень. У порівнянні з 2018 роком до бюджету було додатково спрямовано понад 2,6 млрд грн.  До місцевих бюджетів надійшло понад 9 млрд грн, що майже на 1,4 млрд грн більше ніж у 2018 році.

Всі ці цифри свідчать про розуміння більшістю платників важливості вчасного надходження коштів для розвитку держави. Адже сплата податків майже на 99 відсотків носила добровільний характер, тобто без тиску на платників, без купи зайвих і безпідставних перевірок, без штрафів та донарахувань! Все це завдяки правильному адмініструванню на базі ретельної аналітичної роботи.

Проте, на жаль, поряд із сумлінними платниками є й такі, що не бажають сплачувати кошти, а натомість використовують різноманітні методи «впливу» на податкову службу. Одним із найдієвіших методів, на думку таких платників,  є поширення неправдивої інформації про посадових осіб служби з надією дискредитувати тих, хто спираючись на законодавчі норми вимагає чесно розрахуватися із бюджетом держави.

Отож,  аби ніколи не виникало непорозумінь з працівниками служби, ГУ ДПС у Вінницькій області наполегливо рекомендує не вдаватись до дискредитації, а натомість  чесно і своєчасно сплачувати всі належні податки і збори до казни.