Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У І кварталі платники Вінниччини отримали понад 60 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 27 квітня 2020 о 10:54

Протягом січня-березня 2020 року Головне управління ДПС у Вінницькій області та його територіальні органи надали 60,1 тисячу адміністративних послуг.

Найчастіше запитуваною, була послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього за звітний період поточного року надано 21,6 тисяч таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг всього у січні-березні 2019 року надано 16,9 тисяч та 3,9 тисяч відповідно.

Нагадаємо, що нині на Вінниччині функціонують 24 Центри обслуговування платників, де від фахівців податкової служби регіону можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги. З їхнім місцем розташування та графіком роботи, можна дізнатись за гіперпосиланням https://vin.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.  

Утім наголосимо, що зважаючи на вимоги Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», ДПС на час карантину змінено процедури подачі/видачі документів для отримання адміністративних послуг, визначених законом № 481/95-ВР 

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області