Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У І кварталі до податкової служби Вінниччини надійшло близько 1 тисячі запитів на публічну інформацію та звернень громадян

, опубліковано 30 квітня 2020 о 13:32

Незважаючи на карантинні заходи, ГУ ДПС у Вінницькій області продовжує забезпечувати права платників та громадян на подання звернень та запитів на отримання публічної інформації.

Загалом у січні-березні 2020 року до Головного управління ДПС у Вінницькій області надійшло 28 запитів на отримання публічної інформації та 924 письмових звернень громадян. Щодо запитів на отримання публічної інформації, то у розрізі категорій запитувачів від фізичних осіб надійшло 17 або 60,7 % запитів, від юридичних осіб – 8 або 28,6%, від представників ЗМІ – 3 або 10,7 %.

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що у електронному вигляді громадяни можуть подати звернення на електронну скриньку vin.zvernennya.dps@tax.gov.ua, представники засобів масової інформації – vin.zmi02@tax.gov.ua  

У той же час, запит на отримання публічної інформації можна подати:

- письмово на поштову адресу: вул. Хмельницьке шосе, 7 м. Вінниця, 21028 (на конверті вказувати «Публічна інформація»); 

- у електронному вигляді на електронну адресу:  vin.official@tax.gov.ua.

 Окрім того, запит на отримання публічної інформації може бути подано в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку:

- факсом: (0432) 59-23-03;

- в усній формі за телефоном: (0432) 59-23-68;

- особисто працівникам управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Вінницькій області за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7.

Додамо, що звернення громадян подаються на електронну скриньку zvernennya_dps@tax.gov.ua  із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місця проживання (реєстрації), суті порушеного питання, дати та особистого підпису, у вигляді сканкопії або фотокопії.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області