Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів більше 6,6 мільярдів гривень

опубліковано 03 червня 2020 о 14:44

Незважаючи на карантинні обмеження, пов’язані з COVID-19, за січень-травень 2020 року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів 6 млрд 653 млн 51,6 тис. грн. Про це повідомляє в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк.

За словами посадовця, отримана сума майже на 42,4 млн грн перевищує очікувані цифри та на більш ніж 354,6 млн грн – надходження за аналогічний період минулого року.

Із загальної суми, перерахованої платниками за звітний період, внесок до держбюджету перевищив 3 млрд  133,5 млн грн. Місцеві бюджети за цей час отримали понад 3 млрд 519,9 млн грн. Наразі, як наголошує Олег Мартинюк,  зростання, проти січня-травня 2019 року, досягнуто як за платежами до державного, так і за надходженнями до місцевих бюджетів – майже 233,0 млн грн та понад 121,6 млн грн відповідно.

Також позитивна динаміка простежується за основними бюджетоформуючими платежами: податком на доходи фізичних осіб, податком на додану вартість з вироблених в Україні товарів та єдиному податку.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області