Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року податкова служба Вінниччини надала майже 72 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 30 червня 2020 о 14:50

За січень-травень 2020 року від Головного управління ДПС у Вінницькій області та його територіальних органів платники регіону отримали 71,7 тисяч адміністративних послуг.

Цього разу найбільш запитуваною, була послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Таких послуг було надано 23,2 тисячі.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Цих послуг за звітний період 2020 року надано 19,5 тисячі та 4,8 тисяч відповідно.

Нагадаємо, що нині на Вінниччині функціонують 24 Центри обслуговування платників, де від фахівців податкової служби регіону можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги. З їхнім місцем розташування можна ознайомитись за гіперпосиланням https://vin.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.  

Наголосимо, що зважаючи на вимоги Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», ДПС на час карантину змінено процедури подачі/видачі документів для отримання адміністративних послуг, визначених законом № 481/95-ВР. 

А віднедавна Центри обслуговування платників ще й змінили години прийому відвідувачів.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області