Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За півроку Вінниччина віддала до зведеного бюджету понад 7,9 мільярдів гривень податкових платежів

опубліковано 06 липня 2020 о 15:29

За січень-червень 2020 року платники податків Вінниччини  перерахували до зведеного бюджету 7 млрд 907 млн грн податків і зборів. Цей показник перевищив прогнозовану цифру більш ніж на 99,1 млн грн. Про такі здобутки інформує в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк.

Посадовець зауважує, що проти аналогічного періоду минулого року платежі до зведеного бюджету зросли на 427,8 млн грн. При цьому до державної казни  надійшло близько 3,7 млрд грн із перевищенням проти січня-червня 2019 року на 267,8 млн грн. Місцеві бюджети за звітний період збагатились на понад 4,2 млрд грн із приростом проти минулорічного на 160,0 млн грн.

Олег Мартинюк підсумовує, що завдяки взаєморозумінню між бізнесом, владою, самоврядцями та податковою службою регіону добровільна та у повному розмірі сплата податків сприяє поступовому відновленню економічної активності, що, у свою чергу, розширює можливості реалізації інфраструктурних та соціальних проектів задля комфортніших умов життя і праці мешканців Вінниччини.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області