Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес Вінниччини отримав майже 7,5 тисяч алкогольно-тютюнових ліцензій

, опубліковано 11 серпня 2020 о 10:58

На 01.08.2020 року по території області та міста Вінниці діє 7457 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це інформують в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Вінницькій області.

Із загальної кількості, 605 таких ліцензій було видано у липні 2020 року. За цей же період через несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 91 ліцензій, а дію  106 – анульовано.

За липень поточного року від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами бюджет отримав майже 1,8 млн грн. Ліцензування оптової торгівлі цими ж товарами поповнило казну більш ніж на 1 млн грн. За цей же звітний період надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів суб‘єктами роздрібної торгівлі перевищило 17,5 млн грн.

Додамо, що ГУ ДПС у Вінницькій області проводяться заходи, щодо недопущення порушень в сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Як наслідок орієнтовна сума фінансових  санкцій  в липні 2020 року склала 278,0 тис грн.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області