Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року податкова служба Вінниччини надала 98,8 тисяч адмінпослуг

опубліковано 21 серпня 2020 о 10:44

Протягом січня-липня 2020 року Головним управлінням ДПС у Вінницькій області та управліннями на правах відокремлених підрозділів надано 98,8 тис. адміністративних послуг.

Серед цієї кількості найбільш запитуваною була послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього упродовж 2020 року надано 29,5 тис. таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю припало на  послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг у січні-липні 2020 року було надано 25,6 тис. та 7,2 тис. відповідно.

Нагадаємо, що обслуговування платників податків на території Вінницької області здійснюється у 24 ЦОП, де забезпечено доступу платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій  зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.  Зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області