Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Між податковою службою Вінниччини та територіальним відділенням АППУ підписано Меморандум про партнерство та співробітництво

опубліковано 10 вересня 2020 о 11:14

Сьогодні, 10 вересня, в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк та в.о. голови територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Вінницькій області Михайло Дудчик підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

«Вінницький Територіальний підрозділ АППУ завжди був і залишається надійним партнером ГУ ДПС у Вінницькій області, а наше співробітництво – конструктивним. Ми спільно шукаємо шляхи поліпшення умов для ведення бізнесу. Оскільки його успішна робота є запорукою стабільних бюджетних надходжень, а відтак процвітання та економічного розвитку як нашої держави загалом, так і місцевих громад зокрема. Тому, підписання Меморандуму є черговим важливим кроком у налагодженні стосунків нового рівня між податковою службою та платниками», – наголосив Олег Мартинюк.

Відповідно до Меморандуму сторони спільно працюватимуть над удосконаленням податкового законодавства. Так, представники Асоціації зможуть здійснювати експертизу та надавати податковій службі пропозиції до проєктів регуляторних актів, головним розробником яких є ДПС. Крім того, для врахування та розуміння пропозицій бізнесу, податкова спільно з АППУ організовуватимуть консультації з громадськістю та платниками податків щодо таких нормативних документів.

Посадовець додав, що наразі в пріоритеті служби – спрощення методології та процесів адміністрування через розбудову сервісної складової та розвиток нових сервісів. Серед них, зокрема, удосконалення функціонування Електронного кабінету, впровадження  програмних РРО тощо.

Сектор пресслужби ГУ ДПС у Вінницькій області