Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Упродовж 2020 року місцеві бюджети Вінниччини отримали майже 9,6 млрд грн. податкових платежів

опубліковано 14 січня 2021 о 10:24

Упродовж 2020 року платники податків Вінниччини сплатили до місцевих бюджетів 9 млрд 570 млн 842,5 тис. грн податкових платежів. Про це під час чергового засідання Громадської ради при податковій службі Вінниччини повідомив начальник ГУ ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков.

Посадовець зауважив, що прогнозований показник перевищено на 464 млн 949,1 тис. грн або на 5,1 відсотка.  Разом із тим, проти минулорічного у дохід місцевих бюджетів було перераховано на 428 млн 519,6 тис. грн або на 4,7 відсотків більше.

«У трійці лідерів бюджетоформуючих платежів, як і раніше, на першому місці  податок на доходи фізичних осіб – майже 6,5 млрд грн або близько 67,8 відсотків від загалу. Наступний за розміром – єдиний податок – майже 1,4 млрд грн або близько 14,5 відсотків усіх надходжень до місцевих бюджетів. І закриває ТОП-3 платежів, що надходять у розпорядження місцевих громад, плата за землю із сумою, що наближається до 950,5 млн грн.»,– підсумував Микола Суржиков.

Відтак, користуючись нагодою, посадовець подякував бізнесу, громадськості, органам влади і самоврядування та усім підрозділам податкової служби Вінниччини за консолідацію зусиль, спрямовану на те, аби у розпорядженні місцевих громад регіону залишалось все більше коштів.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

 

Сектор пресслужби ГУ ДПС у Вінницькій області