Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам Вінниччини відшкодовано 204,9 млн грн ПДВ

, опубліковано 19 березня 2021 о 10:44

Упродовж січня-лютого 2021 року платникам Вінниччини відшкодовано грошовими коштами на рахунки платників у банку майже 204,9 млн грн, з них юридичні особи отримали 202,0 млн грн.  Про це інформує начальник ГУ ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков.

Посадовець підкреслює, що зазначений показник більш ніж на 15,7 млн грн перевищує суму ПДВ, відшкодовану за аналогічний період минулого року.

Щодо юридичних осіб, то на 01.03.2021 року залишок невідшкодованих сум ПДВ на рахунок платника у банку складає 53,3 млн грн. Сума, заявленого упродовж січня-лютого до відшкодування на рахунок платника у банку ПДВ, становить 175,2 млн грн. Відшкодовано грошовими коштами на рахунок платника у банку 202,0 млн грн.

Поряд із цим зменшено невідшкодовану суму на рахунок платника у банку за повідомленнями-рішеннями ГУ ДПС у Вінницькій області суму ПДВ в розмірі 1,5 млн грн. Також зменшено уточнюючими розрахунками заявлені суми ПДВ до відшкодування в розмірі 1,97 млн грн.

Відтак залишок невідшкодованих сум ПДВ на рахунок платника у банку на кінець лютого 2021 року складає 53,3 млн грн, а протермінований залишок невідшкодованих сум ПДВ відсутній.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»