Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За порушення у сфері обігу підакцизних товарів підприємці Вінниччини сплатять 10,3 млн грн. фінсанкцій

опубліковано 09 червня 2021 о 11:19

«За результатами контрольно-перевірочних заходів із дотримання вимог виробництва і обігу спирту етилового,  алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального упродовж січня-травня 2021 року до суб’єктів господарювання Вінниччини було застосовано понад 10 млн 280,3 тис. грн фінансових  санкцій»,–  поінформувала журналістів, присутніх під час брифінгу, заступник начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат.

Вона зауважила, що зокрема за зберігання пального без ліцензії працівники підрозділу контролю за підакцизними товарами нарахували 2 млн 750,0 тис. грн фінсанкцій, за те, що РРО не внесено в ліцензію – 2 млн 491,7 тис. грн, за необладнання  та/або  відсутність реєстрації в Єдиному  державному реєстрі  витратомірів-лічильників та рівнемірів-лічильників рівня пального – 1 млн 700,0 тис. грн, за безліцензійну торгівлю алкоголем/тютюном – 748,0 тис. грн тощо.

Завершуючи тему, Оксана Домерат наголосила, що зважаючи на важливість питання, сфера обігу підакцизної продукції перебуває на постійному контролі податкової служби регіону.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»