Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Вінниччини вітали журналістів

, опубліковано 09 червня 2021 о 08:56

Вінницьких журналістів з нагоди професійного свята вітали у стінах податкової служби регіону. Звертаючись до присутніх масмедійників, начальник Головного управління ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков зазначив: „Мені випала прекрасна честь привітати вас з професійним святом. Ви несете об’єктивну, актуальну та вкрай потрібну інформацію, яка беззаперечно впливає на формування свідомості громадян та їх відношення до сплати податків”.

Вручаючи грамоти, посадовець дякував усім за плідну конструктивну співпрацю та бажав успіхів, здобутків, натхнення і творчих злетів!

Зважаючи на те, що урочисті заходи проходили у рамках підсумкової пресконференції очільника обласних податківців Вінниччини, він розповів про теперішні напрацювання та майбутні нововведення. Натомість запрошені мали змогу поспілкуватись з Миколою Суржиковим та його заступниками. Найбільше журналістів цікавили питання перспектив співпраці податкової служби з бізнесом і громадськістю, шляхи легалізації тіньової зайнятості населення, протидія контрабандному та контрафактному обігу підакцизних товарів тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»