Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вінницька ДПІ відчинила двері студентській молоді

, опубліковано 10 червня 2021 о 11:36

Вінницька податкова інспекція в рамках меморандуму про співпрацю  розпочала зустрічі зі студентами Донецького національного університету ім. Василя Стуса під назвою «Дні відкритих дверей». У таких екскурсіях зацікавлені як викладачі навчальних закладів, що знайомлять майбутніх спеціалістів з можливими сферами використання економічних знань, так і податківці, що на практиці демонструють важливість своєї професії молоді.  

Першими до податкової завітали студенти 2 курсу фінансового факультету. Зустрів екскурсантів заступник начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Ігор Бондар, який розповів про  реорганізацію служби, її завдання та функції та про роботу Центру обслуговування платників. Кожний з залів Центру продемонстрував налагоджений процес надання послуг платникам: отримання безкоштовних електронних ключів, видачу довідок та дозвільних документів та приймання звітності. Про нові можливості отримання  платниками адміністративних  і довірчих послуг звітування та спілкування в онлайн режимі через Електронний кабінет платника молодь наочно дізнавалася в третьому залі.

Так, студенти пересвідчилися, що без винятку, вся робота податківців у Центрі спрямована на якісне та швидке обслуговування платників, яке, звичайно, вимагає міцних економічних знань та практичних навичок.

А розповідь про історію, сучасні системи оподаткування та особливості  адміністрування та сплати окремих податків обов’язково стане в нагоді  в майбутньому житті.