Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з нелегальними АЗС на Вінниччині триває

опубліковано 18 червня 2021 о 11:30

З метою припинення фактів незаконної реалізації підакцизних товарів - паливно-мастильних матеріалів через нелегальні АЗС, працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Вінницькій області та співробітниками управління БФЗ ГУ ДФС у Вінницькій області проведено перевірку АЗС в Тиврівському районі.  

В ході перевірки встановлено, що приватним підприємцем здійснюється незаконне зберігання та реалізація дизельного пального без ліцензії на право роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами. Також торгівля проводилася без використання реєстратора розрахункових операцій та інших спеціальних дозвільних документів.

До порушника застосовані штрафні санкції, розрахункова сума яких перевищила 250 тис.грн.

Товарно-матеріальні цінності (обладнання та пальне), на орієнтовану суму 70 тисяч гривень,  вилучено та передано на відповідальне зберігання. 

На громадянина, який здійснював торгівлю паливом, без наявності відповідних дозвільних документів, складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлено до суду для прийняття рішення згідно діючого законодавства.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»