Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За І півріччя податківці Вінниччини надали 83,2 тисячі адмінпослуг

, опубліковано 19 липня 2021 о 11:20

Як надаються послуги платникам податків в Центрі обслуговування платників Вінницької ОДПІ, ознайомився особисто начальник ГУ ДПС у області Микола Суржиков.

"Протягом січня-червня 2021 року фахівцями служби надано 83,2 тис. адміністративних послуг",- спілкуючись з платниками податків, зазначив очільник обласних податківців.

Нагадаємо, що для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків та громадянам та з метою виконання Закону України «Про адміністративні послуги» у регіоні при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Вінницькій області функціонує 24 Центри обслуговування платників.

Згідно аналітичних даних найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні-червні 2021 року надано 32,6 тис. таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг всього у січні-червні 2021 року надано 17,9 тис. та 6,6 тис. відповідно.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»