Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавцям на замітку!

, опубліковано 26 липня 2021 о 10:56

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує всім роботодавцям про необхідність неухильного дотримання вимог законодавства в частині оформлення трудових відносин з працівниками. Протягом першого півріччя поточного року проведено масштабну інформаційну кампанію про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці. З  01.07.2021 року розпочато спільну кампанію ДПС і Держпраці з детінізації трудових відносин. Зокрема, податківці надають Держпраці переліки суб’єктів господарювання, які мають найбільші ризики використання незадекларованої праці. В результаті таких спільних дій в регіоні вже виявлено 2307 осіб, праця яких використовується без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування.

Тож вчергове нагадуємо всім  платникам податків!

Якщо ви:

-  призначаєте на посаду особу з певними обов’язками;

-  визначаєте режим роботи особи та її робочий час;

-  сплачуєте фіксовану заробітну плату;

-  платите за процес праці, а не результат, Ви є роботодавцем, а така особа – працівником, з яким необхідно оформити трудові відносини.

Пам’ятиайте! Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»