Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже на пів мільйона гривень вилучено фальсифікованої продукції в одному із районів Вінниччини.

, опубліковано 30 липня 2021 о 15:32

 Нещодавно, в рамках операції «Спирт-2021», під час відпрацювання на території одного із районів Вінницької області, працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області спільно із співробітниками відділу протидії злочинам у сфері обігу товарів акцизної групи УБФЗ ГУ ДФС у Вінницькій області встановлено факт зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованих алкогольних виробів. Також було виявлено тютюнові вироби з марками акцизного податку із явними ознаками підробки або взагалі без таких.

За результатами проведених заходів в рамках адміністративного провадження з незаконного обігу вилучено лікеро-горілчаних виробів  на суму - 233 871 грн., тютюнових виробів - на суму 220 890 грн.  Загальна сума вилученої продукції склала 454,7 тисяч грн. Крім того, відносно порушника складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 164-5 КУпАП.

 Вилученні товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання до прийняття рішення згідно чинного законодавства України.

Додаткова інформація: За результатами проведених  працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області фактичних перевірок очікувана сума донарахувань складає 130,362 тис. грн.