Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За сім місяців платники Вінниччини подали майже 359,3 тисяч звітів за допомогою електронних сервісів ДПС

, опубліковано 10 серпня 2021 о 17:03

«Протягом січня-липня 2021 року Головним управлінням ДПС у Вінницькій області було прийнято понад 450,1 тисяч звітних документів, з них майже 359,3 тисячі звітів, або 80% від загальної кількості, подано платниками податків за допомогою електронних сервісів», – про це, під час зустрічі з платниками податків Вінниччини повідомив очільник обласних податківців Микола Суржиков.

Найбільший відсоток (від 85%) поданих платниками податків звітних документів, за допомогою електронних сервісів, спостерігається у Ладижинському, Тиврівському, Немирівському та Козятинському районах області.

Проте, цей показник може бути значно вищим, в основному в разі більш активного користування електронними сервісами фізичними особами. За цією категорією платників частка подання звітів засобами телекомунікаційного зв’язку по Вінницькій області становить лише 71%.

Водночас, юридичними особами в електронному вигляді подано біль ніж 179,1тисячу звітних документів із загальної кількості майже 198,0 тисяч поданих платниками податків звітів, що складає 90 %.

Користуючись нагодою Микола Суржиков нагадав, що працівники Центрів обслуговування платників та управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Вінницькій області завжди готові допомогти в користуванні Електронним кабінетом, надати якісні консультації та рекомендації про подання звітності. Кваліфіковану допомогу можна отримати в Головному управлінні за телефоном  59-23-54  та за телефонами Центрів обслуговування платників, які розміщені на офіційній сторінці Головного управління.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

Сектор інформаційної взаємодії