Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги вінничан – власників землі, нерухомого майна та землекористувачів!

, опубліковано 03 вересня 2021 о 10:30

Головне управління ДПС у Вінницькій області повідомляє, що у регіоні  завершено формування і надсилання платникам податків податкових повідомлень - рішень по майнових податках.  

Зокрема,  на 01 серпня 2021 року по Вінницькій області сформовано майже 528 тис. податкових повідомлень-рішень по платі за землю та визначено податкове зобов'язання на загальну суму 188 млн. грн. По податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, надіслано платникам 42,3 тис. податкових повідомлень-рішень, згідно яких визначено податкове зобов’язання в сумі 70,6 млн. грн.

Наразі громадянами Вінниччини вже сплатили до місцевих бюджетів 80 млн. грн. плати за землю, та 42,4 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Тож Головне управління ДПС у Вінницькій області запрошує власників землі, землекористувачів та власників нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, не баритися, а поспішити сплатити податкове зобов’язання зі сплати майнових податків, визначене у сформованих та надісланих податкових повідомленнях-рішеннях.

У разі виникнення неузгодженостей радимо звертатися до Центрів обслуговування платників за місцем податкової адреси.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»