Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники управління податкового аудиту Вінниччини встановили факт безліцензійної торгівлі алкогольними напоями

, опубліковано 08 вересня 2021 о 14:54

Днями працівники підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Вінницькій області провели перевірку магазину, що працював у Могилів-Подільському районі.

У ході перевірки податківці встановили факт продажу алкогольних напоїв без придбання (наявності) ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. До того ж розрахункову операцію, при продажу алкогольних напоїв, не було проведено через реєстратор розрахункових операцій – відповідний розрахунковий документ не роздруковано та не видано.

Окрім того встановлено, що під час продажу підакцизних товарів, розрахункові операції проводились через реєстратор розрахункових операцій без використання режиму попереднього програмування найменування товарів.

Наступне виявлене порушення стосувалось роботодавця, який не уклав трудового договору з найманим працівником, відтак останній працював без оформлення трудових відносин з роботодавцем.

Зауважимо, що на момент перевірки в магазині знаходилось алкогольних напоїв на загальну суму, що перевищила 14,7 тисяч гривень.

Наразі виявлену партію підакцизних товарів вилучено працівниками Могилів-Подільського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області було. А до порушника застосовано штрафні санкції в сумі 22,1 тисячі гривень.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»