Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Вінниччини гратимуть у фіналі Спартакіади працівників Державної податкової служби України!

, опубліковано 14 вересня 2021 о 14:28

Завершився перший етап Спартакіади Державної податкової служби України (зона “Г”). За перемогу змагались працівники Головних управлінь ДПС у Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, АР Крим та м.Севастополі, Черкаській областях та міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків. Змагання відбувалися на стадіоні "Черкаси-Арена" в Черкасах. Свою спортивну майстерність команди продемонстрували у таких видах спорту - міні-футболі, волейболі та настільному тенісі.

Так, наша команда на чолі з начальником ГУ ДПС у області Миколою Суржиковим отримала перемогу з міні-футболу та з волейболу. І в загальнокомандному заліку співробітники ГУ ДПС у Вінницькій області посіли перше місце. Нагороду кращого нападника отримав заступник начальника ГУ ДПС у області Віктор Нижник, а кращою волейболісткою Спартакіади стала заступник начальника відділу адміністрування податку на прибуток неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування, аналізу контрольованих операцій ГУ ДПС у області Вікторія Онищенко.

Щиро вітаємо наших колег з перемогою та вболіватимемо за них на Всеукраїнському етапі Спартакіади, що відбудеться наприкінці вересня у Львові! До нових перемог!