Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Головного управління ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков зустрівся з офіційною делегацією Ліберецького краю Чеської Республіки

, опубліковано 01 вересня 2021 о 11:11

Нещодавно начальник Головного управління ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков був запрошений на зустріч з офіційною делегацією з Ліберецького краю Чехії. Із дводенним візитом на Вінниччину прибули Мартін Пута, Гетьман Ліберецького краю; Ян Світак, статутний заступник Гетьмана, директор Департаменту транспорту; Збинек Міклік, заступник Гетьмана, директор Департаменту економіки, власності, інвестицій, публічних закупівель та інформаційних технологій; Жидек Вацлав,  депутат крайової ради, директор Департаменту навколишнього середовища та сільського господарства та Вєра Їранкова, спеціаліст із питань міжнародного співробітництва та протоколу відділу преси та міжнародного співробітництва канцелярії Гетьмана.

Гетьман Ліберецького краю Мартін Пута зазначив, що перебування на Вінниччині – це хороший шанс продовжити співробітництво, яке було призупинено через пандемію. Він також запевнив, що Ліберецький край готовий прийняти дітей Вінниччини на відпочинок,  а ветеранів війни – на оздоровлення в санаторій.

За словами Гетьмана, чеську делегацію зацікавив  напрям співробітництва та партнерства в галузі ІТ-технологій, яка стрімко розвивається на Вінниччині та в Ліберецькому краї.