Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник ГУ ДПС у області Микола Суржиков взяв участь у засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати

, опубліковано 17 вересня 2021 о 11:24

Днями під головуванням заступниці Міністра економіки України Світлани Глущенко  було проведено засідання Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості  із заробітної плати (грошового забезпечення).

У студії онлайн зв’язку від Вінниччини взяли участь: заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко, начальник ГУ ДПС у області Микола Суржиков та його заступник Олег Мартинюк, інші представники обласних служб і відомств центральних органів виконавчої влади.

Під час засідання Світлана Глущенко поінформувала присутніх про стан заборгованості із виплати заробітної плати. Крім того, в ході засідання було поінформовано про стан заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах державного сектору в окремих галузях економіки та заходи щодо врегулювання проблем заборгованості.