Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччині кількість платників перевищує 107,5 тисяч осіб

, опубліковано 11 жовтня 2021 о 16:13

Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що на 01.10.2021 на обліку перебуває 107510 платників податків. За рік (проти аналогічної дати 2020-го) їх чисельність зросла на 2585 осіб або майже на 2,5 %.

У загальній кількості усіх платників, що обліковуються на Вінниччині, переважають фізичні особи – підприємці. Їх наразі є більш ніж 68,2 тисячі. Поряд із цим кількість юридичних осіб наближається до 39,3 тисяч. При цьому кількість новостворених суб’єктів господарювання з початку року склала –7684 ФОПів та 1375 юросіб.

Платниками податку на додану вартість серед загальної кількості суб’єктів господарювання зареєстровано 7127 платників, у т.ч. 6103 – юридичні особи,  1024– фізичні особи – підприємці.

Приріст кількості платників на Вінниччині у податковій службі області пояснюють позитивним бізнес-середовищем, що створений  у регіоні, а також поліпшенням сервісного обслуговування й запровадженням новітніх електронних сервісів, серед яких найпопулярнішим є безоплатний сервіс Державної податкової служби «Електронний кабінет». Ним можна скористатися цілодобово за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»