Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційний сервіс «ЗІР» допоможе платникам

, опубліковано 23 листопада 2021 о 15:19

Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує платникам регіону що отримати будь-яку інформацію з оподаткування, дізнатись про останні зміни в законодавстві, ставки податків і зборів тощо можна за допомогою інформаційного сервісу «ЗІР».

Зауважимо, що скористатись «ЗІР» можна через офіційний вебпортал ДПС (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс») або безпосередньо в Інтернет мережі за адресою: zir.tax.gov.ua. Мобільні додатки можна безкоштовно завантажити на власні мобільні пристрої скориставшись інтернет-магазинами: App Store та Google Play.

Звертаємо увагу, що  загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР)  постійно вдосконалюється, орієнтуючись на інформаційні потреби платників податків. Відтак, платники податків мають можливість використовувати ЗІР або його мобільні додатки та скористатись функцією – «Зворотній зв’язок».

За допомогою форми «Зворотній зв’язок» ЗІР платники податків мають можливість оперативно отримати на електронні адреси від Контакт-центру ДПС відповіді на запитання, що належать до компетенції ДПС.

З детальною інформацією про використання ЗІР та його мобільних додатків можна ознайомитись у розділі «Інструкція».

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»